Samarbejdspartnere

Vi er et af de mest erfarne og kompetente forsikringsselskaber i Danmark, og vi bestræber os på at give vores kunder den bedst mulige rådgivning om huskøb og –salg. Vi arbejder derfor sammen med en række andre virksomheder, der kan bidrage med interessante og anderledes vinkler på vores branche – det hjælper Dansk Boligforsikring med at udvikle positive og værdifulde kunderelationer, der i sidste ende gavner forsikringsindehaveren.

Vi samarbejder blandt andet med DSE Mæglerne, som er en selvstændig boligportal for huskøbere og –sælgere, og deres stærke indkøbsfællesskab gør dem ekstremt konkurrencedygtige. Boliga er ligeledes en samarbejdspartner, der sikrer en hurtig levering af tilstands- eller el-rapporter fra certificerede og erfarne konsulenter. En af de første samarbejdspartnere er WIA (Willis Insurancy Agency), som Dansk Boligforsikring har haft et tæt samarbejde siden 2001.

Siden opstart har Dansk Boligforsikring koncentreret sig om at blive de bedste inden for ejerskifte- og sælgeransvarsforsikringer. Men for at kunne give den bedste og mest optimale rådgivning til deres kunder, har vi også valgt at samarbejde med virksomheder, hvis kompetencer ligger et andet sted – dog stadig inden for boligbranchen.

Overblik over alle Dansk Boligforsikrings samarbejdspartnere kan ses nedenfor:

DB samarbejdspartnerDB samarbejdspartner.jpg2DB samarbejdspartner.jpg4DB samarbejdspartner.jpg5DB samarbejdspartner.jpg6DB samarbejdspartner.jpg3DB samarbejdspartner.jpg1

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close